Industriële Rope Access

Bent u op zoek naar een kosteneffectieve, efficiënte en veilige manier om werkzaamheden op hoogte en op moeilijk bereikbare plaatsen uit te voeren? Dan biedt Rope Access de oplossing! Dit is dé techniek met minimale site impact, die de bouw-, onderhouds en inspectiewereld verandert!

Rope Access

Rope Access omvat het gebruik van industriële touw- en klimtechnieken om veilig op hoogte, diepte en andere moeilijk bereikbare plaatsen te kunnen werken. In veel gevallen is het ook veiliger, sneller en voordeliger dan het gebruik van steigers of hoogwerkers.

Om toegang te krijgen tot dergelijke plaatsen wordt gebruik gemaakt van abseiltechnieken in combinatie met valbeveiligingsmiddelen en werkpositionering. Het systeem bestaat altijd uit twee afzonderlijk verankerde lijnen: de werklijn, die wordt gebruikt om naar de werklocatie te komen, en de veiligheidslijn. Redak werkt uitsluitend met de meest moderne, veilige en gecertificeerde afdaal, opstijg- en valbeveiligingsmiddelen om de veiligheid van onze specialisten te garanderen.

Advies

Redak geeft advies over werken op hoogte en de mogelijke gevaren ervan. Wij adviseren bouwbedrijven en architectenbureaus over te plaatsen ankerpunten om Rope Access te kunnen integreren tijdens de bouw. Naast advies maken wij RAMS (reliability, availability, maintenance and safety) voor diverse branches. Deze afkorting staat voor de begrippen betrouwbaarheid, beschikbaarheid, onderhoud en veiligheid.

Benieuwd of Rope Access de oplossing voor u is? Neem dan hieronder contact met ons op.

 

Neem contact met ons op
Heeft u vragen over onze diensten? Of wil je samenwerken met Redak? Neem hieronder contact met ons op.