Geavanceerde blad reparatie

Redak is gespecialiseerd in geavanceerde blad reparaties aan de schadecategorieën van 1 tot 5.
Onze bekwame technici maken gebruik van geavanceerde technieken om de structurele integriteit te herstellen en de prestaties te optimaliseren, downtime tot een minimum te beperken en de energieproductie te maximaliseren.

Categorie 1

Kleine beschadigingen, waaronder kleine scheurtjes, kleine erosie van de voorrand of kleine cosmetische reparaties.

Categorie 2

Matige reparaties die de aerodynamica of het blad kunnen aantasten, waaronder grotere scheuren, diepere erosie van de voorrand of kleine structurele reparaties.

Categorie 3

Grote reparaties vereist voor schade die de structurele integriteit en prestaties van het blad aantast, waaronder kleine structurele scheuren, substantiële schade aan de achterrand of delaminatie.

Categorie 4

Aanzienlijke structurele reparaties vereist voor ernstige structurele schade, waaronder grootschalige delaminatie van het blad, ernstige schade aan de interne structurele elementen of complexe reparaties om de integriteit van het blad te herstellen.

Categorie 5

Uitgebreide bladreparaties die onmiddellijke interventie vereisen om verdere schade aan het blad, de windturbine of het omliggende gebied te voorkomen, inclusief uitgebreide bladrestauratie.